De juiste bedrijfsadressen: het is een must voor uitgekiende marketingcampagnes en effectieve sales. Bij wie moet je zijn met jouw acties, producten of diensten? Die informatie haal je eenvoudig binnen met de nieuwste tool voor bedrijfsgegevens van Matrixian Group.

 

Miljoenen sites vol met bedrijfsadressen

Ons landje telt maar liefst enkele miljoenen bedrijfswebsites. Een bron van informatie om aan bedrijfsadressen te komen die heel waardevol zijn voor jouw marketing en sales doeleinden! Maar waar begin je? Gelukkig kunnen onze artificial intelligence tools je een handje helpen om de voor jou relevante bedrijfsinformatie uit deze sites te halen. Ons systeem is gekoppeld aan 1 miljoen bedrijfswebsites.

 

Bedrijfsinformatie vinden op basis van keywords

Dankzij text mining, scraping en andere geavanceerde technieken kun je met onze online tool bedrijven opzoeken en belangrijke bedrijfsinformatie van webpagina’s ophalen en analyseren. Wat is voor jou interessant? Financiële gegevens, vastgoed, het aantal vestigingen, of er een webshop is, het aantal volgers op sociale media? Geef jouw keyword in en je krijgt deze bedrijfsgegevens in no time gepresenteerd.

 

Gemak dient de mens

Wil je stelselmatig bedrijfsadressen monitoren, heb je behoefte aan een grote lijst of wil je een heel specifieke doelgroep targetten? Dan kun je doorzoeken van de bedrijfsinformatie ook aan ons overlaten. Wij gaan dan aan het werk met onze intelligente zoekrobots en leveren jou automatisch (periodiek) de bedrijfsinformatie die je nodig hebt voor jouw marketing en sales. Makkelijker kan het niet.

 

Van bedrijfsadressen naar namen en rugnummers

bedrijfsadressen zijn mooi, maar het gaat ook om de poppetjes: je wilt immers in contact komen met de juiste persoon in de juiste functie. Dus bevat onze tool ook een speciale feature voor het vinden van contactpersonen: typ de url van jouw prospect in en je krijgt direct de namen, e-mailadressen en telefoonnummers te zien van alle medewerkers die op de website vermeld staan. Samen met de bedrijfsinformatie die je eerder al verzameld had, staat nu niets je meer in de weg om succesvol aan de slag te gaan met je marketing en sales!

Stef Vernooij

Stef Vernooij

Business Development Manager

 

E: stef@matrixiangroup.com
T: +31 (0) 20 244 0145

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Graag bekijken wij samen met u de mogelijkheden. Neem gerust contact op met Stef.

15 + 14 =