De economie draait goed en bedrijven investeren weer in het binnenhalen van nieuwe klanten. Leads kopen is één van de mogelijkheden hiertoe. En dan bedoelen we het kopen van kwalitatief goede leads. Een goede leadlijst bevat een selectie van bedrijven die maximaal passen bij wat jij te bieden hebt. En daarmee heb je een goudmijn te pakken!

 

Goede leads kopen vergemakkelijkt acquisitie

Wie leads gaat kopen bij Matrixian Group, krijgt een waardevolle lijst in handen. Bied jij beveiligingsoplossingen voor de e-commerce sector? Dan leveren wij je een lijst met bedrijven met een verouderde website of een website zonder SSL-verbinding. Verkoop jij voordelige energiecontracten? Dan zorgen wij voor een lijst met bedrijven met een eigen pand dat ook nog eens energie slurpt. Zo kun je heel gericht acquisitie gaan plegen. Zeker als je ervoor kunt zorgen dat jouw koude acquisitie ‘warm’ wordt. Zijn er mensen die je kunt noemen waar jullie een link mee hebben? Zijn er gemeenschappelijke klanten of samenwerkingspartners? Die noemen creëert vertrouwen!

 

Pak nieuwe kansen door leads te kopen

Met het kopen van leads kun je kiezen voor diversificatie in je klantenportefeuille. Nu de economie weer aantrekt en er weer ruimte is voor groei, maken veel bedrijven meer budget vrij voor marketing en sales. Heb jij ook extra middelen? Durf eens te targetten op prospects die eerder onbereikbaar leken. Een multichannel benadering (bijvoorbeeld online, e-mail en telefonisch) biedt hierbij interessante kansen. Op die manier haal je mogelijk mooie opdrachten binnen en verbreed je je klantenbestand. Met de juiste namen en contactgegevens heb je goud in handen. Die haal je eenvoudig in huis door goede leads te kopen.

 

Hoe doen ze dat toch?

Kwalitatief goede leads kopen geeft je marketing en sales echt een boost. We krijgen dan ook vaak de vraag: hoe komen jullie toch aan die gegevens? Dat leggen we graag uit. Er is ontzettend veel data voorhanden. Via de Kamer van Koophandel halen we bedrijfs- en bestuurdersgegevens binnen. Bij de overheid is veel informatie te krijgen over (bestemming van) vastgoed en energielabels van panden. Daarnaast lichten we social media en websites van bedrijven door. Ook dat levert veel kennis op. De kunst is natuurlijk om deze data slim te koppelen en te combineren tot goede leadlijsten. En dat is precies waar we goed in zijn.

Stef Vernooij

Stef Vernooij

Business Development Manager

 

E: stef@matrixiangroup.com
T: +31 (0) 20 244 0145

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Graag bekijken wij samen met u de mogelijkheden. Neem gerust contact op met Stef.

14 + 12 =