Hire a Data Scientist

Wie gaat úw organisatie data-gedreven maken?

Steeds meer organisaties worden ‘data driven’. Logisch dat data scientists schaars zijn. Sterker: er wordt om ze gevochten. Misschien probeert u ze ook te werven, vermoedelijk met zeer wisselend succes. Matrixian Group biedt Data Science Trainees aan. Analytische én sociale toptalenten die we zelf hebben klaargestoomd voor de werkvloer, waar ze uw data omzetten in waardevolle inzichten.

Theorie en praktijk

Het hoger onderwijs levert nog te weinig data-experts af in verhouding tot de urgentie in het bedrijfsleven. Bovendien verlaten studenten de collegebanken vooral met theoretische – vaak aanverwante – kennis, zoals wiskunde. Dus: wel de brains, niet de ervaring. Deze expertisekloof dichten we zelf, door getalenteerde data scientists op te leiden. Op maat en praktijkgericht, zodat ze snel het vak leren en direct van waarde zijn voor uw organisatie.

Matrixian Group heeft ruim tien jaar ervaring in de analyse en verwerking van (big) data. Die kennisvoorsprong zetten we uiteraard in bij de training van high potentials. Door met hen te delen wat we in de loop der jaren hebben opgebouwd, ontstaat een uitgebalanceerde combinatie van theorie en praktijk die vanaf dag één de basis van het leertraject vormt.

Data Scientist

Welkome gasten

Onze trainees voeren vier dagen per week opdrachten en projecten voor en bij u uit. Eén dag trainen wij ze, zodat ze up-to-date blijven op het gebied van Data Science. Hierbij komen de nieuwste ontwikkelingen in ons werkveld aan bod, maar we besteden ook aandacht aan hun soft skills. We willen namelijk dat onze trainees op twee fronten impact maken binnen uw organisatie: technisch en persoonlijk. U kunt dus rekenen op een open persoonlijkheid die proactief meedenkt, geen introverte number cruncher.

Data Scientist

Uw goudmijn ontgonnen

Uw huidige data bevat waarschijnlijk een schat aan verborgen kansen. Onze trainees helpen u op basis van de laatste trends, inzichten en technologie om dit belangrijke potentieel te ontginnen. Wij zijn ervan overtuigd dat u door een effectief gebruik van data klaar bent voor de digitale toekomst!

Data Scientist

Waarom Matrixian Group?

Klaar voor het echte werk

Matrixian Group beschikt over enorme hoeveelheden data uit meerdere sectoren, ongetwijfeld ook de uwe. Hierdoor zijn onze Data Science Trainees beter voorbereid op het gebruik van concrete, relevante informatie. Dit maakt ze direct van praktische waarde voor uw organisatie.

Service & product

Matrixian Group biedt u zowel de professional als de data. Misschien heeft u alleen tijdelijk een extra kracht nodig, of juist behoefte aan concrete, tastbare ondersteuning. Parate gegevens of effectieve procesinformatie bijvoorbeeld. Wat uw vraag, plan of ambitie ook is: wij zoeken én vinden een optimale match tussen uw behoeften, de vaardigheden van onze trainees en wat zij eventueel mee moeten brengen aan reeds beschikbare data om uw onderneming vooruit te helpen.

 

Agile-proof

Via Matrixian Group heeft u toegang tot zeer bekwame trainees met business sense: het vermogen om kansen te zien en de haalbaarheid ervan in te schatten. Kortom: toptalent dat niets liever doet dan realistische uitdagingen aangaan. Al onze trainees zijn getraind in een agile-omgeving, kennen de laatste trends en beschikken over een hoog probleemoplossend vermogen.

Zo loopt het proces

Data Scientist

Aanvraag

Data Scientist

Selectie

Data Scientist

Interview

Data Scientist

Start trainee: 4 dagen/week

Data Scientist

Permanente feedback

Data Scientist

Eindevaluatie

Marjolein Versteegh

Marjolein Versteegh

Operations Manager

E: marjolein@matrixiangroup.com
T: +31 (0) 20 244 0145

Bent jij geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Graag bekijken wij samen met u de mogelijkheden. Neem gerust contact op met Marjolein.