Datasets

Data; het goud van uw organisatie

Door de gegevens uit verschillende datasets, zoals kenmerken over personen, huishoudens, bedrijven en objecten te verbinden met coördinaten helpen wij organisaties en instellingen in zowel de commerciële- als de publieke sector bij het inzien van nieuwe kansen en het nemen van datagestuurde beslissingen. We integreren onze eigen datasets met bedrijfssystemen, openbare bronnen en andere gegevens.

Onze datasets

Locatie data

Het begint allemaal met de juiste locatie!

Voor elke organisatie is het belangrijk om over de juiste adresgegevens van klanten te beschikken. Wij beschikken over een wereldwijde locatiedatabase. Van meer dan 1,8 miljard adressen en huishoudens geven we gedetailleerde informatie over de geo-coördinaten, het omringende gebied en de regio.

POI data

Maak data visueel

Het is een enorme verrijking om data te visualiseren. Met onze grote hoeveelheid Points Of Interests (POI’s), zoals benzinestations, restaurants, winkels en supermarkten kunnen wij locaties eenvoudig in kaart brengen. Dit helpt niet alleen bij het inzichtelijk maken van mogelijkheden, maar vertelt ook een verhaal, laat trends zien en highlight patronen.

Vastgoeddata

Maak geïnformeerde bedrijfsbeslissingen

Wij beschikken over een enorme database met vastgoedkenmerken zoals locatiegegevens, bouwtechnische informatie en huiswaardes. Bent u op zoek naar informatie om uw eigen database met specifieke kenmerken te verrijken? Of bent u op zoek naar data voor een marktonderzoek? Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Consumentendata

Begrijp de behoeften van uw klanten

Onze socio-demografische gegevens zijn afkomstig van online- en offline bronnen. De meeste data komt van netwerksites en (lokale) overheden en is door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. We aggregeren en normaliseren de anonieme identiteitskenmerken en lokaliseren unieke consumentenkenmerken, waaronder demografische- en levensstijl kenmerken. Onze consumentengegevens hebben betrekking op alle huishoudens in Europa.

Bedrijfsdata

Target u de juiste bedrijven?

Wij bieden gedetailleerde informatie over een groot aantal organisaties, stichtingen, overheidsinstanties en verenigingen (meer dan 3 miljoen in Nederland en 60 miljoen in Europa). We beschikken over ruim 90 kenmerken, waaronder 20 unieke. Zo kunt u bijvoorbeeld een bedrijf selecteren op branche, aantal werknemers, regio, bedrijfsgrootte en omzetklasse.

Mobiliteits- en logistieke data

Optimaliseer de mobiliteit voor mensen en goederen 

Met onze grote hoeveelheid mobiliteits- en logistieke data helpen wij organisaties en instellingen in de logistieke- en publieke sector met thema’s als verduurzamen, veiligheid en verslimmen. Dit doen wij door data, gericht op de mobiliteit en leefomgeving, te ontsluiten waardoor processen efficiënter worden en er optimaal gebruik kan worden gemaakt van de beschikbare wegcapaciteit.

Een wereld gebouwd op data & technologie

196

196 landen in kaart gebracht

+ 500

Meer dan 500 miljoen gebouwen, bedrijven en huishoudens in onze databases

24

We verzamelen jaarlijks 24 terabytes aan gegevens

+10

Ruim 10 jaar ervaring

Betrouwbare data

Wij garanderen betrouwbare data dankzij gevalideerde data governance-processen waarbij we gebruik maken van data van de overheid, solide datapartners en externe publieke bronnen. We voeren periodiek interne en externe audits uit op onze databases en modellen, om de hoogste kwaliteit en volledigheid te waarborgen. Matrixian Group gebruikt de hoogst denkbare privacy- en gegevensbeveiligingsnormen en werkt ISO 27.001-conform, AVG-proof en is voorzien van het Gold Privacy Guarantee Label. Word geen slachtoffer van de “garbage in, garbage out” mentaliteit en reken op onze data-integriteit bij het nemen van belangrijke zakelijke beslissingen.