Data Academy

 

Ontwikkel jezelf in Data Science

Data academy

Data Science: dat is waar wij elke dag ons bed voor uitkomen. De kennis die we de afgelopen 10 jaar hebben opgedaan, delen we graag met je. Dat doen we in praktische opleidingen die zijn afgestemd op verschillende branches en niveaus. We raden je aan om te beginnen met de opleiding Data Science voor Beginners en daarna een eventuele vervolgcursus te volgen.

Maatwerk en Incompany

Je organisatie klaar stomen voor de 21ste eeuw

Je organisatie digitaliseert. Er is een eigen HR-beleid en doelstelling, strategie wijken af van die van andere organisaties. De markt waar je organisatie zich in bevindt kent zijn eigen dynamiek. Het is tijd om het maximale uit data te halen , medewerkers op te leiden zodat de organsiatie klaar is voor de 21ste eeuw. Matrixian Data Academy helpt je graag met een incompany- of maatwerktraject, aangepast aan de situatie en wensen.

Data academy

Data science voor beginners

Leer de beginselen van data science.

De basis voor data science ligt in de programmeertaal ‘R’. Hoe ga je om met R? Wat kun je ermee doen? In vier avonden leer je om data te preparen, te visualiseren in bijvoorbeeld kaarten en dashboards, om voorspellingsmodellen te maken en gaan we in op ‘web scraping’, ofwel: hoe haal je informatie van webpagina’s en analyseer je deze?

Data academy

Power BI voor beginners

Geef je interne data een boost met Microsoft Power BI.

Power BI is een set van tools voor een krachtige analyse van interne bedrijfsgegevens. Power BI verbindt databronnen aan elkaar, maakt het eenvoudig om data te interpreteren en biedt de mogelijkheid tot het maken van alle denkbare interactieve bedrijfsrapportages. Altijd alles actueel en direct bij de hand. Wij leren je hoe Power BI werkt, hoe je de tool optimaal inzet, hoe je je eigen dashboards maakt en hoe je precies die zaken kunt monitoren die essentieel zijn voor jouw bedrijf.

PowerBI

Using R

Een programmeertaal ontwikkeld voor data-analyse.

R is een taal die veelal wordt gebruik bij het verwerken van data en statistieken. Het software pakket kan gemakkelijk worden uitgepakt en is object georiënteerd. R werkt op UNIX platformen, Windows en MacOS.

R

Using Python

Een geliefde programmeertaal met potentie.

Python is een object-georiënteerde en geavanceerde programmeertaal. Gebaseerd op data structuren in combinatie met dynamisch typen en dynamisch binden maken het zeer geschikt om bestaande componenten aan elkaar te binden en om snel applicaties te ontwerpen.

Python

Computer image recognition 

De opkomende techniek om visuele inspecties te automatiseren.

De computer vision techniek is een techniek die als doel heeft om computers een visueel begrip van de wereld om ons heen te geven. Het is een belangrijk onderdeel van A.I.. Het gaat erom hoe een computer een afbeelding verwerkt om vervolgens een eigen beeld te creëren. Bij een foto kan het hierbij gaan om rand detectie, segmentatie en classificeren.

Computer image recognition
Luke Liplijn

Luke Liplijn

Founder

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Graag bekijken wij samen met u de mogelijkheden. Neem gerust contact op met Luke.

E: lliplijn@matrixiangroup.com
T: +31 (0) 20 244 0145